Horoscopul Tau Zilnic

Caracteristici Zodia Gemeni
Nativii zodiei Gemeni sunt nascuti in intervalul 22 mai - 21 iunie.

Motto-ul zodiei Gemeni:


Comunic cu o mare deschidere de spirit si ascult parerea altuia. Imi exprim din plin ideile si dezvolt spiritul de discernamant.

Cuvinte cheie ale zodiei Gemeni:


comunicare, gand, mobilitate, superficialitate, adaptabilitate, studiu, curiozitate, intelectualitate, imprastiere, inconstanta, convingere, ingeniozitate, informatie

Caracteristici generale:


Zodia Gemeni este o zodie masculina de aer, predominant intelectuala, mentala, guvernata de planeta Mercur, planeta care sporeste spiritul comunicativ, inteligenta, elocventa, talentul oratoric, diplomatia, ingeniozitatea, abilitatea, dar si siretenia, instabilitatea, superficialitatea, tendinta spre inselatorie.

Personalitatea Gemenilor

Nativul Gemeni are o minte ascutita si o inteligenta sclipitoare, in permanenta activitate mentala. Este fericit numai cand e coplesit de activitati diverse si cand acumuleaza mereu cunostinte si informatii noi. Este alunecos si greu de ancorat intr-un loc. Este atat de istet si ager la minte, incat ii surclaseaza pe multi la capitolul inteligenta. Fiind un semn dublu, oricine se poate astepta sa regaseasca in el o natura duala: putina minciuna, putina ipocrizie, putina inselatorie. Poate trece cu mare usurinta de la o fata a personalitatii sale la alta, incat e greu de spus care este el cel adevarat.

Activ, mobil si schimbator din fire, nativului Gemeni ii place varietatea in tot ceea ce face, atat in activitatea de zi cu zi, cat si in cercul de prieteni, sau chiar si in mancare. Interesele sale sunt multiple si diversificate, pentru ca aproape totul ii atrage atentia, chiar daca doar pentru o scurta perioada de timp. Este atat de curios, incat vrea sa stie si sa experimenteze tot ce se poate intr-o viata de om. Este iute, receptiv, istet, imaginativ si foloseste orice mijloc de exprimare pentru a supravietui.

Sanatatea Gemenilor

Sanatatea ii va da dureri de cap nativului Gemeni din cauza extenuarii nervoase si suprasolicitarii fizice. Stresul il poate, pur si simplu, dobori. Punctele sensibile ale nativului Gemeni sunt bratele, mainile, umerii, plamanii, sistemele nervos, reproducator si urinar.

Trebuie sa urmeze un program regulat de somn, aer curat si iesiri la soare. Trebuie sa evite stimulentele ca alcoolul si cafeaua, sa bea multa apa si sa aduca un aport serios de fibra in dieta. Exista risc de probleme ale plamanilor, ale sistemului nervos, bronsite, pleurezie, congestie pulmonara, tulburari nervoase, fracturi ale bratelor sau claviculei.

Gemenii si munca

Nativului Gemeni ii este greu sa se limiteze la o singura profesie, la o singura relatie, la o singura preocupare, atata timp cat se afla intr-o permanenta cautare de noi aventuri, in care isi risipeste inutil energiile. Niciodata nu oboseste sa tot invete, sa tot acumuleze informatii. Comunicarea si contactul cu oamenii sunt cele mai importante lucruri pentru un nativ Gemeni.

Este greu de invins intr-o discutie. Talentul sau de bun orator il scoate din toate incurcaturile. Orice mijloc de comunicare ii este la indemana: scrisul, telefonul, microfonul, conversatia etc. Este interlocutorul perfect, avand mereu ceva de comunicat. Ii place atat de mult sa stie tot, incat ii trage pe toti de limba, amator de barfe si intrigi, pentru ca ii plac noutatile picante si interesante. S-ar putea spune ca e o enciclopedie ambulanta in orice domeniu, chiar daca acest caracter vast al cunostintelor sale este doar de suprafata.

Nativul Gemeni este la curent cu tot ce se intampla in jurul sau si doreste sa participe la toate aceste evenimente. Ii place compania oamenilor si nu este capabil sa lucreze de unul singur, cu atat mai putin daca e vorba de o treaba de rutina, ceea ce uraste la maxim. Ii place un anturaj numeros si galagios, din aceasta cauza va avea mereu un mare cerc de cunostinte si prieteni, atrasi de spiritul lui amiabil si amical, dorind sa se implice mereu in tot felul de situatii, uneori pana intr-acolo incat se baga si unde nu ii fierbe oala.

Ii place sa mearga insotit de prieteni la film, la teatru, sa participe la tot felul de jocuri, ii place sa iasa in lume. Totusi se plictiseste cand se confrunta cu situatii sau persoane conservatoare de la care nu poate astepta nimic nou. Din aceasta cauza, are tendinta de a avea doar relatii superficiale cu ceilalti.

Nativul Gemeni se arata prietenos si adaptabil in orice mediu. Uneori isi poate iesi din fire si da la iveala aspecte necunoscute ale temperamentului sau. Are o larga paleta de abilitati artistice si creative, de aceea trebuie sa aleaga o cariera stimulativa, variata si interesanta. Este un orator convingator, cu influenta la public, deci ar excela in invatamant, comunicatii, telecomunicatii, radio-televiziune, literatura, jurnalism de investigatie. Curios si penetrant, intelectul ii este de ajutor in munca de investigatie, detectie, cercetare, ca psihiatru, terapist sau consilier.

Nativul Gemeni se simte in forma numai daca se afla in perpetua miscare, atat in plan fizic, cat si mental. Dar chiar si daca este mereu pe drum, nu uita niciodata sa ia cu el un telefon, un radio, sau cauta sa aiba acces la un computer, un televizor sau o telecomanda.

Ii place sa fie mereu ocupat, jongland cu mai multe preocupari simultan. Plictiseala, cenzura si restrictiile il enerveaza. Ar putea fi un bun secretar, functionar, dactilograf, grafician, grafolog, librar, ar avea o cariera stralucita in transporturi, comert, vanzari, editare, literatura, iar in sport are un adevarat talent ca alergator, ciclist, gimnast sau tenisman. Agentiile imobiliare, bancile, firmele de contabilitate, agentiile de asigurare sau posturile guvernamentale pot fi locuri bune de munca pentru un Geaman, dar la fel de bine ar putea dobandi succes ca liber intreprinzator sau in functii administrative, consiliere financiara sau comerciala.
Horoscopul de Astazi

Copyright © 2020 - Horoscopul.Net | Designed by Drusca Stefan | Privacy Policy