Horoscopul Tau Zilnic

Caracteristici Zodia Leu
Nativii zodiei Leu sunt nascuti in intervalul 23 iulie - 22 august.

Motto-ul zodiei Leu:


Ma individualizez si gasesc sursa iubirii in mine. Devin constient ca sunt un creator.

Cuvinte cheie ale zodiei Leu:


stralucire, vointa, dragoste, incredere, siguranta, autoritate, generozitate, orgoliu, creatie, egocentrism, teatralitate, dominare, putere, glorie, fidelitate, aparenta, conducere, susceptibilitate, curaj, aroganta, franchete

Caracteristici generale:


Zodia Leu este o zodie masculina de foc, predominant fizica, activa, guvernata de Soare, planeta care sporeste autoritatea, vointa, hotararea, vitalitatea, afectivitatea, sansa si norocul in viata, entuziasmul si generozitatea, dar si orgoliul, vanitatea, mandria, furia, egoismul, extravaganta.

Personalitatea Leului

Nativul Leu este puternic, activ, mereu deschis pentru orice activitate si intotdeauna cu zambetul pe buze cand toate ii merg bine. Nativul Leu este senin si extrovertit, ceea ce il ajuta sa castige mereu popularitate, ardent pana la exuberanta, amator de placeri pana la indolenta, generos, teatral, ospitalier.

De asemenea, Leul este romantic si sentimental, dar uneori prea naiv.

Sanatatea Leului

Nativul Leu se mandreste cu o constitutie fizica robusta, puternica. Starea sa de sanatate depinde foarte mult de felul in care este apreciat de cei din jur; daca se simte iubit, se simte excelent. Trebuie sa fie foarte atent la circulatie, sa-si mentina sangele intr-o stare excelenta, fara a exagera cu grasimile. Trebuie sa consume ulei de masline, usturoi si vin (cu moderatie) pentru a evita bolile de inima. Trebuie sa faca multa miscare, sa manance alimente marine, legume, fructe, cereale, zarzavaturi si sa renunte la fumat, alcool, cafea, zahar, prajeli, proteine si grasimi animale. De asemenea, trebuie sa evite stresul.

Puncte anatomice sensibile ale nativului Leu sunt inima, spinarea, coloana, vertebrele dorsale, aorta, vena cava. Pentru Leu exista risc de boli de inima de diferite forme, palpitatii, friguri, meningita spinala, angina pectorala, anevrism.

Leul si munca

Puterea si dorinta de a-i comanda pe ceilalti sunt doua din valorile care il ghideaza pe nativul Leu, de aceea doreste sa domine situatiile chiar daca nu este el intotdeauna cel mai in masura pentru acest lucru. Vrea sa para foarte sigur pe sine. Este entuziast cand lucrurile merg bine, dar la fel de descurajat cand ajunge in fata unui obstacol. Are tendinta de a face mai mult decat e cazul, devenind fie prea extravagant, fie prea generos.

Nativul Leu este si foarte incapatanat, dar nu intr-un mod neplacut, ca la alte zodii. Apreciaza ceea ce fac ceilalti pentru el si nu va uita niciodata sa rasplateasca favorurile care i s-au facut.

Are gusturi alese, poate exagerate, fiind inclinat spre lux si cheltuieli prea mari doar pentru a forma o imagine buna in fata celorlalti. Cuvantul sau cheie este recunoasterea, de aceea nativul Leu se simte fericit numai atunci cand i se iau in consideratie calitatile, personalitatea, autoritatea. Pentru ca lumea din jur il ridica pe un postament de laude si consideratie, se considera un membru al elitei, superior intr-o ierarhie sociala. El face regulile in lumea pe care o conduce, asteptand ca ceilalti sa le urmeze, jucandu-i jocul in totalitate. Doreste sa lase peste tot o impresie buna - chiar daca poate fi falsa la un moment dat - ceea ce il face sa devina egocentric.

Nativul Leu trebuie sa invete sa-si tina sub control tendintele spre incapatanare, dogmatism si sarcasm. Leul are o personalitate vibranta, marcanta, cu bune calitati de organizare si conducere, cu o perceptie acuta a problemelor financiare si un puternic simt al afacerilor.

O pozitie de administrator, de lucrator in serviciul public sau ca manager i-ar conferi acea responsabilitate si autoritate de care are nevoie. Poate excela in domenii bancare, la bursa, in afaceri imobiliare si de valori, in domenii financiare (ca analist sau consilier), dar are si calitati de executant foarte bune, deci poate fi un bun manufacturier. Pe de alta parte, nativul Leu este detinatorul unor mari capacitati creatoare, de aceea ar putea avea o cariera stralucita ca regizor, scriitor, jurnalist, muzician, actor, artist decorator, dar si in gradinarit si ca simplu fermier.

Horoscopul de Astazi

Copyright © 2020 - Horoscopul.Net | Designed by Drusca Stefan | Privacy Policy