Horoscopul Tau Zilnic

Caracteristici Zodia Pesti
Nativii zodiei Pesti sunt nascuti in intervalul 19 februarie - 20 martie.

Motto-ul zodiei Pesti:


Ma eliberez de orice forma de limitare, dezvoltand o incredere nelimitata in mine si in potentialul meu intuitiv, inspirat si creator.

Cuvinte cheie ale zodiei Pesti:


compasiune, mister, receptivitate, intuitie, sacrificiu, senzatie, nehotarare, visare, iluzie, devotament, interiorizare, impresionabilitate, inspiratie, misticism, suferinta, credinta, tradare, fuga, nepasare, superstitie, imagine, clarviziune, imaginatie, sensibilitate

Caracteristici generale:


Zodia Pesti este o zodie feminina de apa, predominant emotionala, psihica, guvernata de planeta Neptun, planeta care sporeste imaginatia, intuitia, simtul premonitiei, sensibilitatea, receptivitatea, dar si naivitatea, influentabilitatea, nehotararea, obsesiile, lipsa de simt practic, maniile, depresiile, idealismul.

Personalitatea Pestilor

Nativul Pesti este idealist, cu o sensibilitate exagerata, un romantic si un visator, mereu in cautarea unui sfat de la cineva, deoarece ii lipseste increderea si siguranta in fortele proprii. Are tendinta de a trece prin viata idealizand situatiile, oamenii, imprejurarile, dandu-le un aspect cu totul diferit decat in realitate. Temperamentul sau variaza de la optimism la pesimism intr-o clipa. Il intereseaza atat de mult pozitia sa, incat doreste sa isi atinga scopurile cu orice pret. Se simte vulnerabil si nervos cand se afla pe un teren nesigur. Are o mandrie interioara ascunsa bine, dar care, cand ii este in vreun fel atacata, reactioneaza puternic.

Nativul in zodia Pesti este timid si rezervat, ascunzand de fapt calitati deosebite, pe care nu le poate scoate la iveala. Nu ii place sa atraga atentia asupra sa, din aceasta cauza nu va fi apreciat la adevarata lui valoare. Este fericit numai daca se dedica altora, daca munca sa este exclusiv in beneficiul celor din jur, neglijandu-si propria persoana in totalitate. Ii place sa fie mai mult singur, retras, cu propriile ganduri, eventual preocupat de una din arte pentru care isi dedica tot timpul.

Nativul Pesti este sensibil si idealist, un visator atras de planuri si idei nepractice. Creativ, spiritual, chiar mistic, are o dispozitie introspectiva, incat celor din jur le este foarte greu sa il inteleaga.

Sanatatea Pestilor

Sanatatea nativului in zodia Pesti ar putea avea de suferit din cauza problemelor emotionale provenite dintr-o teama nestapanita de a gresi sau de a nu fi in stare sa ofere tot ceea ce poate. Daca se va confrunta cu dezamagiri din cauza neatingerii idealurilor sale sau a muncii, sanatatea va fi avea multe de suferit.

Punctele anatomice sensibile ale unui nativ Pesti sunt picioarele si sistemul limfatic. Exista risc de boli ale membrelor inferioare, boli intestinale, intoxicatii, probleme ale sangelui.

Pestii si munca

Un nativ in zodia Pesti nu este niciodata multumit de ceea ce face, de aceea e tentat sa exagereze cu munca, extenuandu-se. Muncind atat de mult, are nevoie de multa odihna, de cele mai multe ori in solitudine totala. Are teluri marete si asteapta mult de la el insusi si de la cei din jur. Pretinzand prea mult, de cele mai multe ori va fi dezamagit. Traind intr-o lume utopica, ii va fi greu sa isi accepte greselile.

Nehotarat din fire, nativul Pesti ia decizii cu greu. Deciziile pe care le ia sunt legate numai de impulsurile sale emotionale de moment, fara a avea vreun fundament real. Este usor influentabil, chiar naiv uneori, de aceea poate cadea usor victima inselaciunilor altora. Datorita dorintei sale de a sta departe de ochii lumii, cele mai potrivite locuri de munca ar fi in spital, laborator, inchisori, in locuri retrase. Ar putea avea succes ca pedagog, psihanalist, preot, asistent medical, scafandru, psihiatru, psiholog, spion.
Horoscopul de Astazi

Copyright © 2020 - Horoscopul.Net | Designed by Drusca Stefan | Privacy Policy