Horoscopul Tau Zilnic

Caracteristici Zodia Rac
Nativii zodiei Rac sunt nascuti in intervalul 22 iunie - 22 iulie.

Motto-ul zodiei Rac:


Ma detasez de trecutul meu si de cei din jurul meu spre a-i iubi pentru ceea ce sunt si nu pentru ceea ce imi aduc. Imi exprim emotiile cu siguranta deplina.

Cuvinte cheie ale zodiei Rac:


sensibilitate, copilarie, fecunditate, sentiment, atasament, camin, ereditate, familie, radacini, trecut, patrie, romantism, alimentatie, capriciu, mama, instabilitate, intuitie, imaginatie, inconstient, origine

Caracteristici generale:


Zodia Rac este o zodie feminina de apa, predominant emotionala, psihica, guvernata de Luna, planeta care sporeste romantismul, diplomatia, puterea de adaptare, sensibilitatea, memoria, imaginatia, aptitudinile artistice, precum si instabilitatea, oscilatia, inconstanta, capriciile, tendinta spre lene.

Personalitatea Racului

Nativul din zodia Rac are o fire timida, sensibila, emotiva, care se bazeaza exclusiv pe emotii si sentimente. Este o persoana vulnerabila, influentabila, cautand adapost intr-o carapace in care se ascunde de unul singur. Aceasta carapace joaca rol de paravan pentru Rac, aratand lumii o cu totul alta fata decat cea reala.

Nativul Rac este receptiv si sensibil la schimbarile din jur. Niciodata nu se stie in ce dispozitie poate fi gasit. Se poate intrista repede, dar nu tine mult aceasta dispozitie, trecand in alta extrema. Dispozitiile psihice sunt foarte puternice dar si foarte schimbatoare de-a lungul unei perioade scurte de timp.

Racul este sceptic si neincrezator fata de oameni, interpretand spusele lor dupa fiecare inflexiune ciudata a vocii, ceea ce inseamna ca il afecteaza mai mult modul lor de exprimare decat ceea ce spun. Are mare nevoie sa isi confeseze cele mai profunde ganduri, dar daca cei din jur nu sunt dispusi sa il asculte, atunci devine inchis, tacut, rezervat, punand intre el si ceilalti o bariera de siguranta, ca sa nu fie amenintat in nici un fel.

Trecutul este cea mai importanta preocupare a nativului Rac: ii este foarte greu sa se rupa de trecut, de familie sau sa renunte la traditii sau obiceiuri vechi. Se leaga de amintiri, colectioneaza lucruri de care este legat sentimental.

Sanatatea Racului

Starea de sanatate a nativului Rac depinde foarte mult de stabilitatea sa emotionala. Daca are probleme digestive, e posibil ca acestea sa fie de fapt un simptom al unui conflict interior. Trebuie sa consume alimente pure, din natura, mai mult decat alimente procesate, evitand orice fel de stimulent, pentru ca organismul sau este prea sensibil pentru a le face fata. De asemenea, trebuie sa evite produsele lactate si grasimile animale, sa se fereasca de alcool, ca nu cumva sa depaseasca masura.

Trebuie sa iasa cat mai mult afara, in aer liber, sa faca miscare: ciclism, calarie, patinaj, jogging. Punctele anatomice sensibile ale nativului Rac sunt in zona pieptului, stomacului, esofagului. Este predispus la probleme ale aparatului digestiv, ale sistemului limfatic, ale pieptului si cu tendinta spre obezitate.

Racul si munca

Nativul Rac este foarte dedicat muncii, e un bun subaltern, cu respect total fata de autoritate. Isi sprijina seful in orice conditii si urmeaza total politica firmei la care lucreaza. Nu suporta schimbarile sau intreruperile. Daca este chiar el sef, pretinde ca subalternii sa fie la fel de loiali ca si el.

Banii sunt, de asemenea, importanti pentru nativul din zodia Rac, nu neaparat pentru ca poate cumpara orice cu ei, ci pentru ca ii ofera acel necesar sentiment de securitate.

Nativul Rac are o judecata impartiala si clara, inclinata spre stiinte, spiritualitate, arta, cu gusturi largi si neconventionale. Poate avea succes in aparatul de stat sau in relatii internationale. Instinctul sau de parinte se extinde si asupra carierei sau afacerilor personale. Coechipierii sau angajatii devin un fel de familie pentru Rac si ii trateaza pe toti cu fair-play si optimism. Varietatea este esentiala in munca sa, dar nevoia de securitate il face sa refuze activitatile pe cont propriu, pentru ca are nevoie de un venit si un program regulat, aproape de casa.
Horoscopul de Astazi

Copyright © 2020 - Horoscopul.Net | Designed by Drusca Stefan | Privacy Policy