Horoscopul Tau Zilnic

Caracteristici Zodia Sagetator
Nativii zodiei Sagetator sunt nascuti in intervalul 22 noiembrie - 20 decembrie.

Motto-ul zodiei Sagetator:


Ma concentrez asupra telului cel mai evoluat posibil, fara a ma limita. Dezvolt o mare incredere in univers si mai curand experimentez decat cred.

Cuvinte cheie ale zodiei Sagetator:


evolutie, credinta, expansiune, lege, stapanire, aspiratie, vanatoare, spiritualitate, spatiu, aventura, idealism, jovialitate, optimism, strainatate, calatorii, religie, protectie, profesie, sinceritate, neinduplecare

Caracteristici generale:


Zodia Sagetator este o zodie masculina de foc, predominant activa, guvernata de planeta Jupiter, planeta care sporeste generozitatea, spiritualitatea, firea filosofica si religioasa, altruismul, demnitatea si corectitudinea, moralitatea, bunul simt, echitatea, intelepciunea, respectul pentru lege si autoritatea. Zodia Sagetator este simbolul hibernarii naturii, al evolutiei intelectuale si spirituale a omului, simbolul libertatii depline.

Personalitatea Sagetatorului

Nativul Sagetator nu este o fire facila, tocmai pentru ca este un individ cu o personalitate puternica, independenta, greu de supus, in permanenta miscare si activitate. Oricat de dificile ar fi experientele prin care trece, un Sagetator nu isi pierde niciodata optimismul, fiind sigur ca se va gasi curand cea mai buna solutie de a iesi din acel impas.

Nativul Sagetator este o persoana vesela, joviala, careia ii place viata din plin. Pe cat de mobil si agil este, pe atat de profunda este filozofia sa de viata - profunda dar, totodata, idealista. Defectul sau cel mai mare este faptul ca uneori asteapta ca totul sa vina pe gratis in viata sa, fara a se implica.

Este un om corect, de o inalta tinuta morala, incat nimeni nu va reusi vreodata sa il faca sa calce stramb. Un Sagetator nu va incerca sa insele cu nimic pe nimeni, nici prin vorbe, nici prin actiuni. Urmeaza intotdeauna caile legale si corecte, fara a se abate de la lege.

Sanatatea Sagetatorului

Nativul Sagetator trebuie sa aiba mare grija de zonele predispuse la boli: ficat, coapse, nervul sciatic. Fiind un aventurier si un pasionat de aer liber si de miscare prin excelenta, Sagetatorul nu se simte bine in orice mediu sau loc, de aceea ar fi bine sa tina cont de predispozitiile conferite de zodie atunci cand isi alege un loc de munca, un apartament, un loc de distractie sau orice alt spatiu in care isi petrece cateva ore din zi.

Daca nu are acces la locuri cat mai apropiate de natura, la spatii largi, luminate natural, in locuri cu incarcatura religioasa si spirituala, Sagetatorul nu isi va gasi niciodata calmul si nu va da randamentul asteptat. Nu este deloc eficient in spatii inchise, fara ferestre sau fara usi mereu deschise, fara macar o planta sau un colt de natura prin preajma.

Sagetatorul si munca

Nativul Sagetator are o inteligenta sclipitoare, dar numai de suprafata. Este constient de propria sa valoare, dar este prea nehotarat, incercand sa impace, daca se poate, doua lucruri total opuse. Un Sagetator nu face niciodata ceea ce ii spun altii sa faca, decat daca e de parere ca merita sa faca acel lucru. Poate lucra bine cu toata lumea, acceptandu-i pe toti asa cum sunt. In domeniul comertului ar putea avea mare succes datorita increderii depline in fortele proprii, desi ar avea nevoie de ajutor pentru partea de organizare, la care este deficitar.

Nativul Sagetator este interesat de studii superioare si traieste doar pentru a-si largi orizonturile cunoasterii prin orice mijloace. Il atrag discutiile sau activitatile legate de calatorii, povestirile de vanatoare sau cu animale de casa, discutiile pe teme profesionale, filosofice, religioase. Il atrag subiectele interesante legate de destin, divinitate sau fatalitate. Invata usor limbi straine, de aceea o relatie cu cineva din strainatate va fi mereu o placere pentru un Sagetator. O vanatoare ar fi o experienta foarte excitanta, daca nu o vanatoare reala, cu animale, atunci una umana, in care el sa fie cel vanat sau vanatorul.

Nativului Sagetator ii place sa iasa in lume, sportul si miscarea il atrag la maximum din cauza firii sale dinamice. Sagetatorul iubeste la nebunie natura si tot ce este natural: plantele, copacii, animalele, mancarea naturala, iar in firea umana - naturaletea. Ii place miscarea, de aceea este mereu pe fuga, mereu in cautare de ceva nou in spatiul in care traieste, reusind intotdeauna sa-si extinda orizonturile din ce in ce mai departe.

Sagetatorul este deschis si sincer, spunand direct si la obiect ceea ce gandeste, uneori fiind de-a dreptul lipsit de tact. Pentru a se realiza pe deplin, are in permanenta nevoie de noi teluri si incercari in viata. Trebuie sa lucreze mai mult individual, pe cont propriu sau ca liber intreprinzator, incercand sa impleteasca profesia pe care o alege cu pasiunile sale. Onestitatea, franchetea, intelepciunea si sinceritatea il fac un bun consilier si sfatuitor.

Nativul Sagetator are nevoie de variatie permanenta si de flexibilitate. E posibil sa incerce mai multe cariere inainte de a se hotari asupra uneia dintre ele. Poate excela in domenii juridice, politice, sportive, artistice, teologice, financiare, nutritionale, agricole, veterinare, domenii legate de comunicare, de educatie, de transport si turism.

Sagetatorul este recunoscut ca o persoana careia ii place sa experimenteze multe, de aceea ar fi recomandabil sa isi descopere pasiuni sau preocupari din care se poate naste chiar si o profesiune in domenii legate de biserica, justitie, limbi straine, filozofie, invatamant superior, turism international, transporturi, explorare, vanatoare. In tot ceea ce face, indiferent de meseria pe care si-a ales-o, Sagetatorul trebuie sa caute in permanenta un mod de auto-exprimare.

Horoscopul de Astazi

Copyright © 2020 - Horoscopul.Net | Designed by Drusca Stefan | Privacy Policy