Horoscopul Tau Zilnic

Caracteristici Zodia Scorpion
Nativii zodiei Scorpion sunt nascuti in intervalul 23 octombrie - 21 noiembrie.

Motto-ul zodiei Scorpion:


Ma deschid schimbarii si transform in mine ceea ce trebuie sa existe pentru a descoperi adevarul fiintei mele interioare. Venerez sexualitatea.

Cuvinte cheie ale zodiei Scorpion:


transformare, unitate, regenerare, exigenta, angoasa, distrugere, reconstructie, moarte, renastere, reincarnare, spiritualitate, sexualitate, pasiune, magnetism, detectie, ranchiuna, razbunare, secret, ocultism, esoterism, initiere, instinct, autoanaliza, dorinta, tentatie, posesiune, ambitie

Caracteristici generale:
Zodia Scorpion este o zodie feminina de apa, predominant emotionala, psihica, guvernata de planeta Marte, planeta care sporeste energia fizica, agresivitatea, curajul, indrazneala si vitalitate, dar si imprudenta, gelozia, asprimea, brutalitatea, violenta, nervozitatea, spiritul razbunator.

Personalitatea Scorpionului

Personalitatea nativului Scorpion este magnetica, misterioasa, carismatica, atragandu-i pe toti in jurul sau ca un magnet. Puternic din fire, Scorpionul nu se lasa usor infrant, avand un profund simt al apararii atunci cand se afla in incurcatura. Desi atrasi de personalitatea lui, cei din jur reusesc cu greu sa il inteleaga, pentru ca e imposibil sa afle ce gandeste si simte cu adevarat.

Nativul Scorpion arata tuturor o imagine de om sigur pe sine, increzator, puternic, controlat si calm, desi in interiorul sau se da o lupta acerba. Scorpionul este sensibil si emotional, dar emotiile sunt puternic tinute sub control, incat nu ar putea fi observate nici de catre cei foarte apropiati. In ciuda aparentelor de persoana dura, emotiile sunt totusi latura sa forte si reuseste sa si-o controleze cu mare grija.

Toate sentimentele pot fi mult mai intense la Scorpion: si dragostea si ura, si gelozia si loialitatea. Totusi cand emotiile nativului Scorpion explodeaza, ele pot fi periculoase, adeseori negative, precum razbunarea sau sarcasmul.

Nativul Scorpion este o fire susceptibila si sceptica, sarcastica si aspra uneori. La el nu exista sentimente de mijloc, neutre: totul e alb sau negru. Datorita spiritului sau ascutit, poate eticheta dintr-o privire caracterul unui om. Intotdeauna obtine ceea ce vrea, cand vrea.

Scorpionul este un caracter de temut, fiind inclinat spre autodistrugere, spre experiente originale, spre locuri si aventuri neobisnuite, spiritul sau de investigator atragandu-l in cele mai ciudate actiuni, unele dintre ele periculoase.

Sanatatea Scorpionului

Scorpionul trebuie sa iasa cat mai mult afara, sa faca sport, ciclism, jogging, atletism, plimbari prelungi, patinaj, pentru ca toate acestea ii vor limpezi gandurile si il vor deconecta de la problemele sale.

Preferintele gastronomice ale nativului Scorpion i-ar putea declansa ceva probleme la ficat, cel mai vulnerabil organ al sau, iar silueta este o problema permanenta cu care se va confrunta. Trebuie sa inlocuiasca uleiurile si grasimile animale cu ulei de masline sau vegetal, sa modereze consumul de alcool, sa sporeasca aportul de fibra in dieta, sa manance multe legume si fructe.

Punctele anatomice sensibile ale nativului Scorpion sunt intestinul gros, organele genitale, vezica urinara, bazinul rinichilor, uretra, prostata, colonul. Risc de hemoroizi, scorbut, leucoree, sifilis, apendicita.

Scorpionul si munca

Nativul Scorpion este obsedat de munca. Poate fi un bun organizator si lider, pentru ca ii place sa inceapa noi proiecte, are o viziune de perspectiva asupra planurilor de viitor si poate ajuta la orientarea tuturor spre atingerea scopurilor finale. Rabdarea, toleranta si intelegerea sunt cheile ascensiunii lui, daca este capabil sa le invete.

Scorpionul ar putea excela intr-un domeniu precum artele martiale, politie, armata, chirurgie, stomatologie, medicina, consiliere psihologica, psihiatrie, mecanica, dar ar putea avea succes si in industria spectacolelor.

Nativul Scorpion stie sa infrunte orice provocare, abordand-o cu pasiune si forta. Nu umbla cu jumatati de masura, la el e ori totul, ori nimic.

Horoscopul de Astazi

Copyright © 2020 - Horoscopul.Net | Designed by Drusca Stefan | Privacy Policy