Horoscopul Tau Zilnic

Horoscop Balanta septembrie 2020
De la începutul lunii și până pe vreo 7 septembrie, probleme nerezolvate, tensiuni cu ceilalți, confruntare și concurență, pot submina puterea morală și fizică. Prin urmare, va fi greu să mențineți reținerea și controlul asupra emoțiilor, să nu vă implicați în intrigi, să nu răspundeți la critici și suspiciuni din partea prietenilor sau a inamicilor secreți.

Unii se vor simți rău, depresivi sau bolnavi, așa că ar putea prefera activitățile individualeși retrase, în afara evenimentelor sociale. Pot apărea și dificultăți legate de greșelile trecute, de acțiunile necorespunzătoare, de ingratitudinea sau invidia umană.

În perioada 8-15 septembrie, este important să vă bazați pe experiențe din trecut, pe sprijinul persoanelor dragi și partenerilor de încredere, pentru a nu acționa decisiv sub influența impulsurilor.

Horoscop lunar Balanță:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Balanță 23 septembrie – 22 octombrie

Oricum, importantă este concentrarea asupra principalului lucru, iar cu capacitatea de a vă separa de lumea exterioară de dragul obiectivului principal, asta va ajuta să faceți față situației și chiar să fiți la final un câștigător.

De multe ori ar trebui să vă consultați cu specialiști, cu oameni competenți și cu mai multă experiență și, cel mai important, să nu vă grăbiți să trageți concluzii și să luați decizii pe care ulterior să le regretați. Acest lucru este valabil mai ales pentru perioada 16-22, când vă puteți pierde inclusiv în situații simple. Va fi ușor să le confundați, iar asta poate fi folosit de alții împotriva voastră. Va fi greu să vă mențineți obiectivitatea, să vă concentrați asupra problemelor importante, iar asta poate duce la greșeli enervante și neînțelegeri.

La sfârșitul lunii, veți fi într-o dispoziție de luptă și mai creativă, așa că multe lucruri vor merge spre bine, iar starea de spirit va deveni pozitivă și inspirată. Această perioadă va deveni cea mai favorabilă pentru începerea de noi planuri, proiecte și contacte. Vor fi zile asociate cu activitate maximă intelectuală și sexuală, de proces de învățare, de activitate științifică și lucrurile acestea se pot reflecta pozitiv inclusiv în zona afectivă.


Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.netHoroscopul de Astazi Balanta Horoscopul Saptamanal Balanta

Copyright © 2020 - Horoscopul.Net | Designed by Drusca Stefan | Privacy Policy