Horoscopul Tau Zilnic

Horoscop Capricorn septembrie 2020
Însă perioada 8 – 16 lucrurile se modifică benefic, vine și succesul, în special în activitățile educaționale sau științifice, pentru discursurile publice, pentru promovarea ideilor, pentru căutări spirituale și extinderea conștiinței de sine. Se pare că aceasta este o perioadă de creștere spirituală și dezvoltare evolutivă. În plus, acordurile cu partenerii străini, extinderea piețelor de vânzări, instruirea, autoeducarea vor avea bune rezultate.

Între 15 și 21 ale lunii, grijă la zona financiară, căci există riscul de pierderi, poate legate de întreruperea unor acorduri de colaborare, închiderea unor piețe de desfacere, probleme la locul de muncă. Poate că singuri o să vă dați cu stângu-n dreptul, faceți greșeli de comportament, motiv pentru care, riscați să deveniți personajul principal în intrigile altora.Trebuie înfrântă imperiozitatea, să deveniți mai flexibili în comunicare, asta dacă vreți să reușiți a contracara acțiunile invidioșilor și rivalilor. E indicat să vă concentrați mai mult pe responsabilitățile și relațiile cu ceilalți.

Abia în ultima săptămână veți reuși consolidarea relațiilor de familie, precum și să vă recăpătați autoritate și influență în echipă.

Horoscop lunar – horoscop luna septembrie 2020, zodia Vărsător

Veți traversa o perioadă complexă, în care nu pot spune că veți fi la înălțime, dar nici nu vă veți scufunda. Totul va alterna, multe vor fi neclare și chiar ciudate. Veți avea când succes și spor, când blocaje și înfrângeri. Ca să rezolvați dificultățile pe care le veți traversa, e nevoie de multă prudență financiară, dar și de stăruință și perseverență în muncă.

Inclusiv relațiile pot fi afectate, mai ales cele cu partenerii, iar voi o să fiți nevoiți să vă reconsiderați atitudinea față de aceștia sau să revizuiți înțelegerile mai vechi. Cereți ajutorul și sfatul persoanelor de încredere și care au mai multă experiență, celor dragi din familie, asta pentru a obține o evaluare obiectivă a ceea ce vi se întâmplă. Nu de alta, dar voi nu veți fi capabili, veți persista în iluzii, veți fi prea scufundați în impresiile și emoțiile voastre, motiv pentru care riscați greșeli mari.


Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.netHoroscopul de Astazi Capricorn Horoscopul Saptamanal Capricorn

Copyright © 2020 - Horoscopul.Net | Designed by Drusca Stefan | Privacy Policy