Horoscopul Tau Zilnic

Horoscop Fecioara septembrie 2020
schimbare măreață de conștiință, pe care nu ar fi exclus să o transmiteți și altora. O să rămâneți surprinși de cum o să vedeți în urmă stagnarea energiei și problemele din perioada anterioară. Nu deveniți temători, ci rămâneți deschiși acestei noi oportunități, căci ea va abunda apoi în idei creative, vă va aduceîn poziție de lideri, va pune bazele perioadei viitoare.

Grijă doar în prima săptămână! Până pe 7 septembrie veți fi foarte hotărâți, atrași de idei noi și avansate, de posibilitatea de a vă demonstra talentele pe un nou domeniu. Mulți dintre voi veți căuta modalități de exprimare de sine, veți crește nivelul educațional și profesionalismul prin noi experiențe de învățare. Pentru mulți însă, acesta va însemna un deznodământ și chiar un moment de cotitură, cu renunțare, cu despărțire de ceva sau de cineva. De aceea, devine important ca deciziile să fie gândite, analizate, neinfluențate impulsiv, pentru ca mai târziu să nu regretați graba. Calculați consecințele, vedeți dacă merită să vă asumați riscuri, verificați proiectele ce vi se propun, să nu fie dubioase, deoarece există pericolul de a vă face iluzii și de a pierde bani.

Horoscop lunar Fecioară:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Fecioară 23 august-22 septembrie

Cel mai important pentru voi este că veți privi situațiile trecute cu alți ochi. Practic, vi se schimbă viziunea, teoria și se va petrece o 

Din 8 septembrie încolo, setați-vă intențiile, începeți proiecte noi, satisfaceți-vă ambițiile și aspirațiile profesionale! Tranzacțiile financiare, speculațiile pe acțiuni vor avea succes, o parte dintre voi va putea să obțină popularitate. Nu pierdeți deci oportunitatea astrală, încercați să folosiți toate șansele pe care soarta le va oferi.

Această perioadă este favorabilă și pentru concepția și nașterea copiilor și, în general, comunicarea cu copiii va aduce relaxare.

În a treia decadă însă, euforia va scădea puțin, iar interesele personale vor fi redirecționate către sfera financiară. Și acesta este un moment bun pentru tranzacții, pentru cumpărarea de bunuri imobiliare, pentru căutarea de venituri suplimentare și crearea unei fundații materiale pentru implementarea proiectelor mai mari.


Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.netHoroscopul de Astazi Fecioara Horoscopul Saptamanal Fecioara

Copyright © 2020 - Horoscopul.Net | Designed by Drusca Stefan | Privacy Policy