Horoscopul Tau Zilnic

Horoscop Leu septembrie 2020
Pentru voi urmează 20 de zile din septembrie, pe care le veți traversa cu o energie mai slăbită, cu obstacole în afaceri, cu neînțelegeri și conflicte, cooperare nefructuoasă, iar asta înseamnă stagnare. Relațiile cu ceilalți pot fi schimbătoare, instabile, înșelătoare, căci neînțelegerile nu sunt excluse. Deja veți începe să vă îndoiți asupra unor decizii deja luate. Și pentru că proiectele legate de parteneri sau colaboratori se pot dovedi dubioase, supuse modificărilor, revizuirii, căci acolo nu vor sta lucrurile chiar așa cum ați crezut, eu zic să cercetați mai cu seriozitate contractele și propunerile și să căutați ca lucrurile să fie sub controlul vostru, nu al altora.

Profesional, sunt schimbări acolo, dar nu spun că rele neapărat, doar că-i posibil să fiți nevoiți să lucrați pe mai puțini bani, deși responsabilitățile pot fi mai multe. Posibil conflicte și între colegi, iar asta face dificil lucrul la un proiect de echipă.

Horoscop lunar Leu:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Leu 23 iulie – 22 august

Dacă vă gândiți că străinătatea v-ar aduce o variantă mai bună, să știți că deocamdată nu curge lapte și miere acolo, ba chiar mi se pare periculoasă o astfel de mișcare pentru voi. Așadar, deocamdată căutați variante în zonă, fiți activi și întreprinzători în apropiere de voi, acceptați noile relații și noii oameni în viața voastră!

Afectiv, interesant este că văd deschidere pozitivă la orizont, văd noi relații sau consolidarea celor existente.

Odată ce ajunge Venus în zodia voastră, pe lângă protecția oferită, va crește și dorința de mai bine, de creștere personală, de momente frumoase alături deiubită sau prieteni, de schimbare de look și grijă de ținuta voastră atunci când mergeți la întâlniri.

Luați în calcul ideea că, în ultima săptămână de septembrie, vă vor prii călătoriile scurte, fie că-s de relaxare, fie de rezolvare de treburi!


Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.netHoroscopul de Astazi Leu Horoscopul Saptamanal Leu

Copyright © 2020 - Horoscopul.Net | Designed by Drusca Stefan | Privacy Policy