Horoscop Leu ianuarie 2021


Horoscop lunar – horoscopul lunii ianuarie 2021, zodia Leu

Dragoste

Sunt aspecte tensionate în viața de cuplu a celor născuți în zodia Leu și ar fi de preferat să fie atenți, mai ales după a doua jumătate a lunii. Pot să apară tensiuni, conflicte, schimbări bruște și neașteptate în relații și de preferat ar fi să facă tot ce le stă în putință pentru a-și revoluționa relația, pentru a-i aduce îmbunătățiri. Este nevoie de mai multă libertate și independență, dar și de încredere pentru ca lucrurile să funcționeze mai bine. Cei singuri se pot îndrăgosti brusc sau se pot întoarce la cineva din trecut, aspect deloc de bun augur dat fiind că este karmic și este stimulat de Neptun care este planeta confuziilor și iluziilor.

Carieră

Cei născuți în zodia Leu s-ar putea să aibă parte de fel și fel de momente neașteptate, răsturnări de situație legate de situația profesională, iar tot contextul să-i facă să-și regândească strategia și chiar direcția în carieră, mai ales dacă locul de muncă nu le place și nu le aduce satisfacții.

Bani

În ceea ce privește sectorul financiar, cei născuți în zodia Leu au parte de tranzitul lui Mercur, planeta care le guvernează banii, prin sectorul relațiilor, deci există șanse mari de asocieri, parteneriate, colaborări care să se dovedească avantajoase material. Susținere astrologică în negocieri.

Sănătate

Este o lună bună pentru cei născuți în zodia Leu care vor să-și îmbunătățească stilul de viață, să țină o dietă, să facă mai mult sport. Se cere mai multă grijă la sănătate. Orice afecțiune existentă are mari șanse să fie vindecată acum.


Mai multe pentru Zodia Leu

Horoscop Leu Saptamanal Horoscop Leu Astazi