Horoscopul Tau Zilnic

Horoscop Sagetator septembrie 2020
Vine o perioadă care va aduce multe schimbări în carieră și de poziție. Unii vor putea obține succes în afaceri, căci se vor deschide noi perspective în activitățile profesionale și cele sociale. Aveți așadar ocazia să demonstrați și să valorificați talentele, neratând oportunitățile în noi domenii de activitate, în special în perioada 7 – 15 septembrie. E momentul potrivit pentru a începe orice activitate, pentru contacte la diferite niveluri, pentru vorbire în public, pentru construirea autorității și obținerea faimei. Orice întâlniri și colaborări pot avea perspective bune până la sfârșitul anului. Căutați deci să vă reconstruiți relațiile cu ceilalți, să acceptați cooperarea, căci sprijinul reciproc vă va consolida poziția într-o echipă! Totul e să nu abordați o poziția greșită, prea dură și prea compromițătoare. Dacă o faceți, e ca și cum v-ați tăia craca de sub picioare. Iar de aici, afaceri, viața personală, relații cu colegii, totul riscă să se tensioneze maxim.

Horoscop lunar Săgetător: previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Săgetător 22 noiembrie – 20 decembrie

În a treia decadă a lunii, încrederea și activitatea vor crește, iar partenerii vor deveni sprijin. Alături de ei, se va îmbunătăți și starea voastră materială sau veți reuși să atingeți un nivel nou în carieră.

Tot atunci, veți avea mai mare claritate a gândirii, capacitate de a găsi soluții originale, de a vă construi propria cale în știință, de a deschide noi drumuri. Nimic nu vă împiedică să încercați noi modalități, noi metode, fără teama de a pierde ceea ce dețineți deja.

Aș vrea să mai adaug o atenționare și anume aceea că va fi dificil să distingeți realitatea concretă de lumile virtuale și de fantezii. Pericolul stă în încălcarea legilor și normele de comportament, iar astea vor crea probleme pentru voi și pentru ceilalți.

Ar mai fi și o posibilă luptă cu depresia sau insomnia, care să ducă rapid la dependențe de vicii.

Horoscop lunar – horoscop luna septembrie 2020, zodia Capricorn

Vine o perioadă extrem de importantă și chiar favorabilă pentru voi, poate cu excepția primei săptămâni din lună. Veți putea să ocoliți obstacole și să neutralizați conflictele, veți fi activi, mobili și aventuroși. Capacitatea de a vedea principalul lucru și de a-i organiza în mod corespunzător pe cei din jur va găsi înțelegere și apreciere din partea superiorilor și colegilor voștri.

Cum spuneam însă, la începutul lunii septembrie se pot constata diferențe fundamentale de opinii și dorințe în cercul interior. Poate la cum se vor precipita lucrurile, chiar va trebui să vă schimbați locul de reședință, să vă mutați. Problema e că sunteți vulnerabili și nepregătiți pentru schimbare, încercând cu încăpățânare să vă protejați mai vechile convingeri.

Deloc viață simplă nici pentru aceia care călătoresc. Ei se pot confrunta cu probleme cauzate de lipsa de înțelegere a tradițiilor și fundamentelor morale ale altor persoane.


Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.netHoroscopul de Astazi Sagetator Horoscopul Saptamanal Sagetator

Copyright © 2020 - Horoscopul.Net | Designed by Drusca Stefan | Privacy Policy