Horoscopul Tau Zilnic

Horoscop Scorpion septembrie 2020
Vă veți putea îndrepta eforturile către găsirea de noi domenii care vor ajuta să vă realizați mai pe deplin abilitățile,talentele și capacitățile.

În primele zece zile ale lunii,va trebui să comunicați mult cu conducerea, cu șefii, cu profesorii ori părinții, să discutați problemele arzătoare, să faceți solicitări și să luați legătura cu organizațiile sociale, politice cu firmele de afaceri dacă sunteți implicați.

Va fi important să participați la elaborarea legilor sau să văimplicați activ în sfera relațiilor sociale, în sfera afacerilor sau într-o echipă. Spun asta pentru că poate fi calea care poate schimba statutul social.

Mulți vor fi îndreptați și spre sfera spirituală a vieții, spre căutarea idealurilor, astfel că va exista dorința de a vă implica în transformarea spirituală pentru a crea o karma pozitivă și a vă elibera de iluziile și obstacolele din trecut. Adevărat e că, în acest prim decan, nu vor fi mulți oameni receptivi la voi și persoanele nu prea vor asculta ideile și stilul de lucru. Dar aveți răbdare și faceți tot posibilul să evitați certurile, reclamațiile, criticile și tot ce poate complica acțiunile comune. În același timp, atenție căci viteza și încrederea excesivă în puterea voastră, ar duce la greșeli, la încălcări ale propriei siguranțe și chiar răniri!

Horoscop lunar Scorpion:  previziuni în dragoste, carieră, sănătate și bani

Zodia Scorpion: 23 octombrie – 22 noiembrie

După 11 încolo, situațiile vor permite ridicare la un nou nivel de evoluție, de carieră ori statut material. Puteți primi oferte sau un nou loc de muncă, puteți simți grija și ajutorul de la prieteni, de la oameni apropiați, puteți simți o uniune spirituală mai strânsă cu ceilalți. Acesta este momentul potrivit pentru colaborare, pentru creativitate colectivă, pentru rezolvarea problemelor colective și dezvoltarea afacerilor comune.

Vor exista multe impulsuri emoționale în relațiile cu cei dragi, când micile probleme se pot transforma în cele mai grandioase și dureroase despărțiri.

În ultima săptămână,situația se va schimbaîn mai rău,căci potențialul energetic va începe să scadă.În astfel de condiții,nu veți mai putea acționa la fel de activ și cu succes, dar încă mai există șansa de a consolida și a extinde ceea ce a fost creat anterior.


Horoscopul v-a fost Oferit De horoscopul.netHoroscopul de Astazi Scorpion Horoscopul Saptamanal Scorpion

Copyright © 2020 - Horoscopul.Net | Designed by Drusca Stefan | Privacy Policy